contribute

ieu teh blog keur manjangkeun duduluran, jadi kudu pisan dihirupkeun ku salarea. ulah ngandelkeun admin :D, da puguh admin nu ngaguguluan pangheulana mah teu loba gawena tapi sok teu bisa di andelkeun. keur ngagampangkeun dulur kabeh ngarojong, admin teh ayeuna mah di bagi dua. aya admin ikhwan jeung admin akhwat (cieee ikhwan/akhwat…..prikitieew :)).

admin ikhwan dicepeng ku abahgiza, janten diestokeun pisan ikhwan PLK tiasa nyumbang materi posting di alamatkeun heula ka abahgiza.

admin akhwat dicepeng ku teh arsi, sok mangga akhwat semua ditunggu konstribusi kanggo materi posting ku teh arsi.

please do not hesitate to call your favorite admin for details.  upami aya ikhwan nu nyaman ngintun materi ka admin akhwat oge moal dicaram, kitu oge sabalikna.

sugan atuh ari dicepeng rereongan mah minimal saminggu 2 kali aya posting nu anyar, naon we lah materina mah. sukur-sukur nu mangpaat, tapi nu saukur heureuy oge jigana moal matak jadi dosa.

mung punten pisan, hiji hal nu kedah diestokeun pisan teh. urang teh tos kulawargaan, aya nu sabeulah deui nu teu apal pisan kalakuan urang jaman baheula nyaeta pamajikan/caroge masing-masing. bilih aya posting anu berpotensial ngaraheutkeun atawa nyinggung aranjeunna. sok lah parameterna mah dietang ku nyalira, da parantos paham meureun.

diantos rojonganna.

Iklan
  1. arsi lagi ngumpulin foto2 nikahan anak2 PLK, sejauh ini baru ada foto nikahan Yulan, T Lina Marlina, Kg.Andri n saia sendiri:D

    nah jadi tolong dikirim ke email arsi ya arsihanivamariama@yahoo.co.id atau arsihanivamariama@gmail.com, format standar lah jpg. mau yg raw boleh udah diedit boleh..yang penting momen bahagianya terekam, kualitas gambar bagus, dan ada anak2 PLK-nya;)

    diantos!

  2. Yth adminwati Arsi, poto aku harus lolos pruprider editing yah 😛

  3. Andri rapik ahmadi

    Foto nikahan yah, ke urank sken dulu… gak perlu di edit sudah bagus kok…

  4. Wah yg kami mah sudah terhanyut oleh ganasny arus citarum..jd g bs ngiring ngarewong tuk share momen bhagiany..:-P

balas

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: